Go Large Hosting Norway
 Start  Order  About us  Contact
      Domain names
      Hosting packages
      Supported services
      Before you order
      Terms of service
      Order

Customer portal
Email
Password


Acceptance Mark
 

Hvem er vi? Go Large Webhosting AS er et norsk aksjeselskap og har god økonomi. Vi har mange års erfaring med drift av webhotell. Du kan derfor være sikker på at du får gode tjenester fra et kompetent firma.

Hvorfor er vi så billige? Vi har et markedsføringsmessig fokus på pris men fokuserer like mye på å levere trygge og stabile tjenester og god support. Den lave prisen er et resultat av at vi ikke tilbyr telefonsupport.

Hvorfor foretrekke oss fremfor andre lavpris tilbydere? Uten at vi skal uttale oss om hva andre leverer - er vi overbevist om at våre tjenester er i samme klasse som de beste leverandørene på markedet. Vi tilbyr hosting på Cpanel plattformen. Det vil si at våre kunder får tilgang til et godt kontrollpanel for administrasjon av web og mail. Vi har et meget godt nettverk og er lynraske både for norske og utenlandske brukere. I tillegg er vi nøye på at våre servere ikke blir overbelastet.

Hva med spam og virus? I dag er det nødvendig å beskytte seg mot virus - og filtrering av spam er nødvendig for mange. Alle våre servere har installert antivirus for mail - og det er spamfilter tilgjengelig etter eget valg via kontrollpanelet.

Hva med avansert bruk av programmer i Perl og Php? Vi har installert både Perl og PHP - og støtter dette. Vi støtter Php i safe mode. De fleste Php programmer en finner på nettet kan kjøre i safe mode - og de som ikke kan er vel i ferd med å tilpasse seg dette kravet. Safe mode har vist seg å være en meget god beskyttelse mot hacking - og vi anser det som umulig å tilby php uten safe mode.

Hva med Frontpage? I kontrollpanelet så er det pr dags dato mulighet for å installere frontpage extensions - slik at en kan utnytte Frontpage sine spesielle egenskaper. Men Frontpage støtte på Unix plattformen er i ferd med å fases ut - og det er også Frontpage. Microsoft har nytt produkt tilgjengelig - og det finnes mange alternativer. Vi gir ikke brukersupport på frontpage og gir ingen garanti for hvor lenge det vil virke. Ikke liker vi og ikke anbefaler vi frontpage extensions. Vi anbefaler å bruke ftp muligheten i Frontpage - det fungerer helt fint.

Mail fra hjemmesiden? Du kan ha mailskjema som sender mail s å lenge det ikke er snakk om mengder.

Masseutsendelse av mail? Nei det tillater vi ikke. Vær obs på at du ikke kan sende mer enn 300 mail fra domenet ditt i timen. Dersom du sender en mail til 1000 stk vil de fleste bli refusert og aldri levert. Det er derfor viktig å justere bruken etter hva som teknisk tillates.

Hvem eier domenet og hvem er det registrert på? Domenet eies av kunde og en kan redigere eierinformasjon fra vår kundeside.

Hva er tillatt? Vi drifter servere beregnet for hjemmesider og email. Vi tilbyr autoinstallasjon av en rekke programmer, og tillater script. Vi tillater ikke eksperimentering som medfører tekniske problemer, ikke store shareware arkiv eller store arkiv av mediafiler ol. En kan lagre mindre mengder med feks Windows media filer - men ikke i stor skala. Vi tillater ikke script som kan relateres til hacking - eller tiltrekker seg hackere. Det er strengt forbudt å kjøre irc script ol.

Hva med backup? Vi tar backup hver helg. Vi arkiverer ikke endringer men har kun backup fra forrige helg. Det blir ikke gitt erstatning til kunder dersom våre backup rutiner svikter. Vi anbefaler alle kunder å ha en egen backup av alle dokumenter. Databaser er det enkelt å laste ned fra kontrollpanelet - og vi anbefaler at en gjør det etter vesentlige endringer i databasen.

Oppetid? Vi har et snitt på 99.99% opptid og har et nettverk med flere linjer.
  © Go Large Hosting AS - Sverdrupsgate 23, Stavanger, Norway